Bedrijfspuzzel

Heeft uw bedrijf of organisatie over een tijdje iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis? Dan zoekt u wellicht een origineel aandenken, dat u aan uw klanten, relaties en personeel kunt schenken. Denkt u dan eens aan een specifiek voor uw bedrijf gemaakte legpuzzel!Bedrijfspuzzel
Sinds enkele jaren maakt de cartoontekenaar John Erkelens, naast zijn gebruikelijke tekenwerk in zijn bedrijf StudioZoetermeer, ook legpuzzels onder de naam Toysfromgiraffe. Behalve puzzels voor de gewone legpuzzelliefhebber, maakt John Erkelens ook cartoonpuzzels in opdracht. Een dergelijke puzzel wordt gemaakt op basis van een in overleg met u getekende cartoontekening, waarin alle elementen van uw organisatie of bedrijf op professionele wijze en met een knipoog onder de aandacht worden gebracht. Kijkt u voor voorbeelden vooral eens op de website www.Toysfromgiraffe.nl, dan kunt u zien wat er allemaal mogelijk is.


Gemeente Zoetermeer
De legpuzzel die John Erkelens bijvoorbeeld heeft gemaakt in opdracht van de gemeente Zoetermeer was en is (zowel binnen als buiten Zoetermeer) een doorslaand succes, en heeft veel positieve media-aandacht gekregen.
Als u kiest voor een in uw opdracht gemaakte cartoonpuzzel kunt u, als u dit leuk vindt, de plaat van de puzzel als herinnering ook nog uitvergroot in een mooie lijst ophangen in uw bedrijf. U kunt er natuurlijk ook een megagroot spandoek van laten maken, of (een deel van) de plaat gebruiken voor uw reclamedrukwerk.


Langdurige aandacht
Legpuzzels zijn op dit moment weer helemaal “in” en worden vaak – al dan niet na doorverkoop of uitlenen – meermalen gelegd, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u hiermee langdurig succes zult hebben. De legpuzzels van Toysfromgiraffe zijn van een uitstekende kwaliteit die vergelijkbaar is met de kwaliteit van andere bekende merken.
De prijs van een legpuzzel “op maat” hangt af van de oplage die u wenst, vraagt u vooral vrijblijvend een offerte. Een standaard legpuzzel is 48x68cm en heeft 1000 stukjes, maar kleinere (of zelfs grotere) puzzels zijn ook mogelijk. En vindt u een hele puzzel voorlopig nog even te veel van het goede, denkt u dan bijvoorbeeld eens aan een jaarkalender voor op het bureau (ca 20x15cm) met een mini cartoonpuzzel er in. Een zeer origineel en budgetvriendelijk idee!


Levertijd
Aangezien de puzzel door John Erkelens, uiteraard in goed overleg met u, wordt ontworpen en vervolgens (volledig met de hand!) wordt geschetst en – na uw goedkeuring – getekend en ingekleurd, waarna de puzzel wordt gefabriceerd, moet u wel rekening houden met een ruime levertijd van minimaal 4 maanden.


Andere ideeen
Naast legpuzzels maakt John Erkelens uiteraard ook andere tekeningen, van handleidingen en illustraties tot kwartetspelen en kijkplaten. In beginsel is alles mogelijk. Hebt u interesse? Neem dan vooral contact op met John Erkelens. Hij heeft zoveel creatieve ideeën dat u daar vast enthousiast van wordt. Op zijn website www.StudioZoetermeer.nl kunt u zien wat John in de loop der jaren al voor vele grote én kleine bedrijven heeft kunnen (be)tekenen.