Cartoonpuzzel

Sinds enkele jaren maakt de cartoontekenaar John Erkelens, naast zijn gebruikelijke tekenwerk in zijn bedrijf StudioZoetermeer, ook prachtige cartoonlegpuzzels onder de naam Toysfromgiraffe. Inmiddels hebben al meerdere puzzels het licht aanschouwd, met zeer positieve reacties. Kijk voor de puzzels vooral op de website www.Toysfromgiraffe.nl . Het tekenwerk voor de puzzels wordt door John Erkelens zelf, met de hand, gedaan. John heeft bijzonder veel creatieve ideeën en weet – in zijn eigen stijl – veel grapjes in de puzzels te verwerken. Aan één keer leggen van de puzzel hebt u niet genoeg, u zult zien dat u bij de tweede of derde keer leggen telkens weer nieuwe dingen ontdekt.


Iets voor U?
Behalve puzzels voor de gewone legpuzzelliefhebber, maakt John Erkelens ook cartoonpuzzels in opdracht voor organisaties en bedrijven. Een dergelijke puzzel wordt gemaakt op basis van een in overleg met de klant getekende cartoontekening, waarin alle gewenste elementen op professionele wijze en met een knipoog onder de aandacht worden gebracht. De legpuzzel die John Erkelens bijvoorbeeld heeft gemaakt in opdracht van de gemeente Zoetermeer was en is (zowel binnen als buiten Zoetermeer) een doorslaand succes. Hebt u interesse? Vraag dan vooral een vrijblijvende offerte.
Bord Zoetermeer puzzel

Langdurige aandacht
Legpuzzels zijn op dit moment weer helemaal “in” en worden vaak – al dan niet na doorverkoop of uitlenen – meermalen gelegd, zodat u er lange tijd plezier van hebt. De legpuzzels van Toysfromgiraffe zijn van een uitstekende kwaliteit die vergelijkbaar is met de kwaliteit van andere bekende merken.